1600 kcal måltid

Fy fan jag spyr… vill inte se en korv till i mitt liv. Eftersom jag inte hann äta så mycket under dagen igår fick jag ta igen kalorierna i form av en måltid på 1600 kcal. Jag skojar inte, jag är fortfarande mätt 12 timmar efteråt. Idag var min morgonvikt 93 kilo vilket är 2,5 kg mer än för en vecka sedan. Det går uppåt. Jag önskar jag når 100 kg så snart som möjligt så jag kan slippa trycka i mig en massa kalorier. Mat ska njutas av i små mängder haha.

Toalt intag i går: 4100 kcal, 280 g protein.

2 kommentarer

 1. Herregud vad mycket korv!!
  Vad du jobbar på bra! Hoppas du når ditt mål snart! :)

  • Angelika11 november, 2012 kl. 23:02
  • Svara

  Jag är nyfiken:
  När ska du ha nått ditt mål?
  Hur kommer det sig att du vill väga 100 kg?

  Du kanske har skrivit det, jag har inte läst på ett tag. :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.