Äntligen hemma!

Idag åkte jag ut till syrran i Flemmingsberg efter jobbet. Jag ville bara komma iväg en stund och slappa. Hennes lägenhet är nämligen den ultimata slapparlägenheten. Mysigt inredd och avkopplande att vara i. Jag hade dessutom planerat ett pizzaköp för att fira att det är helg, samt fylla på med kalorier som jag inte hunnit få i mig under dagen. Sagt och gjort, vid 21.30 hade jag stoppat i mig en hel pizza med oxfilé, kebabkött och bea. Kl 21.45 låg jag och sov. Haha, snacka om matkoma. Märkte inte ens att jag somnade. Hur tror ni jag kände mig när jag vaknade? Jo, sötsugen. So classic! Eftersom hon äter LCHF fanns det inte mycket att hänga i granen utan jag fick snällt nöja mig med ett glas cola light.

Jag hittade tre bokstäver som bildade ordet TEA i hennes kök. Jag ändrade ordning på dem för att passa kvällen och mitt ändamål bättre.

När jag väl skulle hem fick jag en chock. 27 minuter!! Har inte varit med om så lång väntetid på år och dar. Dessutom fick jag byta tåg i centralen och där var det ”bara” 25 minuter väntetid. Hade kunnat ta mig till Linköping på samma tid som det tog att komma hem ikväll.

Jag roade mig med att spela Quizkampen på telefonen medan jag väntade och Chico spanade på förbipasserande tåg.

När vi väl var på väg hem märktes det att Chico varit i farten sedan i morse. Han ligger på min tröja på golvet för tillfället och snarkar. Trötthund.

Förresten sök på #sleepychico på Instagram. :)   (http://statigr.am/tag/sleepychico/)

1 kommentar

    • Bebie3 november, 2012 kl. 13:24
    • Svara

    Vad har hänt med din tjej jennifers blogg? hur mår hon igen förresten? :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.