Är du rätt person?

Nä nu måste jag sätta igång här. Jag inser att jag har för mycket i huvudet, för mycket att göra på alldeles för lite tid för att hinna med att utveckla bloggen. För tillfället hinner jag bara slänga upp något enstaka inlägg sen på natten då jag får några minuter över. Det känns som att den bakåtutvecklats senaste åtet haha. 

Hur som helst tänkte jag att jag behöver en villig person som vill hjälpa mig att göra den här sidan till något riktigt bra. Personen i fråga behöver bo i Stockholm och känna att det finns tid över att inspirera och motivera andra till att leva hälsosammare liv med massor av träning och annat kul. Arbetsuppgifterna blir att intervjua människor i branschen, testa produkter, testa olika träningsformer, fotografera, ordna tävlingar och mycket mer. Jag behöver därför en tjej eller kille som har en kamera, kan grunderna i bildhantering (inget måste egentligen då jag kan fixa det), gillar att skriva och är social med ambitionen att utvecklas och hjälpa mig bygga ptphilip.se till något stort. Visst är det en fördel om du har bloggat tidigare eller bloggar för tillfället men det är inget krav. Jag vill oavsett bakgrund att du ska känna kicken av att se bloggen bli större och större för varje dag via den utförliga statistiken som går att ta fram.

Är du rätt person eller känner du någon som är? Tveka inte att höra av dig! philip@lailani.se

ps. Personen som blir utvald vill jag ska ha fokus på min blogg och inte se den som ett verktyg att marknadsföra sin egen. Självklart länkar jag osv när det finns tillfälle.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.