Armpass from hell!

Jag, Sophie Arvebrink och Anders körde ett riktigt bra armpass på Delta idag. Jag hade laddat upp med ordentligt med sömn, en bra frukost och PWO innan passet. Riktigt bra tryck fick jag och styrkan var på topp. Jag körde smalbänk för första gången på flera år. Det blev ett par set på 80 kg med sisådär 10 reps per set.

Efteråt bar det av hemåt för att äta en måltid och ta en power nap. Jag kände att kroppen behövde ytterligare lite sömn och det satt verkligen fint. Jag somnade på sängen med Chico liggandes mot mitt bröst med huvudet vilandes på min arm. Mys!

   

1 kommentar

  1. hej jag brukar träna 4 gånger i veckan på gymmet och jag undra hur jag ska lägga upp mitt schema. När jag tränar lårmusklerna brukar jag köra med 2 övningar, en övning med maskin och en utan och det jag undrar är vilken övning jag ska köra först, på maskin eller utan maskin? Ska jag köra de 2 övningarna för samma muskel direkt efter varann?

    tack i förhand :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.