Bra bendag idag

Det blev två pass för min del idag. Det första var ett benpass med Brosk på Sats Zenit. Jag ångrade lite att jag körde en massa bålträning i går kväll hemma på mattan eftersom min ländrygg inte var helt återhämtad för knäböj. Det fick bli ett gäng isolerande övningar istället för framsida och baksida lår med kompletterande övningar för rumpa och vader. Ben är så kul att köra! Nu ska jag lägga på mig rejält på låren och vaderna framöver. Rumpan har redan blivit stenhård så den är bra som den är.

Andra passet blev på Delta Gym och då var det biceps som stod på tur att köttas. Tyvärr sträckte jag mig en aning efter fyra övningar när jag körde hammer curl men det gjorde inte så mycket då jag kände mig ganska färdig. Nu har det blivit bra igen och jag ser fram emot nästa armpass på lördag.

På Delta Gym hade vi besök av världsmästarinnan i armbrytning och när hon gått var Dimman och Sophie sugna på att möta varandra. Vem som vann? Det vågar jag inte säga eftersom det är starka personer vi snackar om. Jag vill inte råka illa ut haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.