Busy monday!

Idag har jag inte hunnit med något annat än jobb. Vi började med måndagsmöte i LCHFklubben butiken på Karlavägen. Vi gick igenom en massa kul som kommer komma i butiken inom kort och så planerade vi inför LCHF workshopen vi ska ha på onsdag.

Lunch idag hade Shervin fixat. Säkert ett halvkilo pasta med kyckling och grönsaker. Såå mätt jag blev alltså. Men det räckte inte där. Jag fick dessutom dricka en mjölk, trycka i mig en bar och senare ett par proteindrinkar, bars och mackor till.

På kvällen blev det middagen som ni ser nedan. Totalt 1750 kcal och 100 g protein i ett nafs. Jag avslutade kvällen med en makrillburk, en mjölk till och slutligen en proteinyoghurt. Totalt intag blev sisådär 4000 kcal och 300 g protein.

Dagens träning blev lår, vader och rumpa. Inte jättetungt men sådär lagom eftersom jag känner att kroppen egentligen behöver lite vila. Nu ska jag få mig 10 timmar sömn och ladda inför morgondagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.