Bygga och forma…

Det var åter igen dags för ett axelpass! Som alltid fokuserar jag mycket på utsida axlar för att få den där runda formen när man tittar framifrån. Maten idag var inte den bästa men mycket protein fick jag i mig. Jag tror jag åt tre proteinbars, drack tre proteindrinkar och har druckit två proteinmjölk. På det åt jag sushi, riskakor och två smörgåsar med makrill. Det känns verkligen att min kropp skriker efter energi nu när jag tränar så hårt.

Jag, precis som ni andra är mer eller mindre motiverad till att träna i perioder. Nu är jag inne i en bra period och i och med att jag får så snabba resultat ökar motivationen lika snabbt. Effekterna stärker varandra helt enkelt. Ni som tränar hårt vet vad jag pratar om och ni som inte kommit igång än önskar jag att ni någon gång får känna av det. Det är en underbar känsla av att man har kontroll och kan skulpturera sin egen kropp. För tro mig, ni är inte slavar under era kroppar utan tvärt om. Naturen har gjort er till härkskare över ert tempel – er kropp. Gör det bästa av den men glöm inte att lyssna på dess signaler. Det gör jag tyvärr ibland och då blir jag lätt övertränad. Vila är viktigt – men bara när man tränar hårt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.