Chris Brown i Globen

Idag tog jag med syrran till Globen för att titta på Chris Brown som uppträdde. Det var vi och en jävla massa skrikande tjejer där inne i den stora bollen.

Konserten var helt okej och jag gillade att hans DJ körde blandade hits (house) i två mellanakter. Jag hade aldrig pallat att befinna mig nere på golvet så våra sittplatser funkade finfint ikväll.

Efter konserten blev det så klart påfyllning av mat. Jag började med en gyrosrulle i majsbröd med pommes och extra kött i.

Desserten fick bli i restaurangen bredvid, nämligen en big mac och en paj med blåbär vanilj smak. Totalt 1800 kcal på en timme. Jag har varit mindre mätt om man säger så.

Ni är många som undrar om jag inte bryr mig från vad kalorierna kommer. Det gör jag. Vid 7 av mina 8 mål. Målet ovan tillhör inte dem.

Vågen visar just nu 97,2 kg. Det innebär 2,8 kg kvar till mål. Två komma åtta jävla jobbiga kilon haha. Jag har ju ganska mycket bukfylla nu så jag pendlar upp och ner en hel del beroende på toalettbesök etc. Därför räknar jag med ungefär en till två veckor till innan jag når 100 strecket stabilt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.