En regnig tisdag innebär gym hela dagen

Idag blev det ett efterlängtat ryggpass på Sportlife Odenplan. Karin var där med en vän så vi körde alla tre. Tyvärr hade jag inte så mycket tid så det fick bli ett ganska intensivt pass för min del, vilket bara är skönt då jag gillar att få upp pulsen.

Efteråt bar det iväg till Delta för att träna Katrin. Jag passade på att köra biceps med henne eftersom det är en bra muskel att kombinera rygg med. På bilden ovan ser ni Katrins absoluta hatövning. Den är riktigt grym och tar bra tycker jag och det håller nog hon med om så här i efterhand. Sist kunde hon inte röra på sig dagen efter.

Sist men inte minst mötte jag upp Jennifer för att gå och äta en bit mat. Hon valde en krämig sallad och jag körde på en varm pasta med kyckling och ett par extra ägg vid sidan om. Proteinrikt och bra!

2 kommentarer

  • Josefine28 november, 2012 kl. 08:17
  • Svara

  har du och jennifer gjort slut ? =/

  • Sara1 december, 2012 kl. 13:50
  • Svara

  Jag har också börjat tro att det kanske tagit slut .. Tråkigt isåfall ..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.