Ett pass i Jkpg och ett i Sthlm

Eftersom jag hade några timmar på mig i morse innan jag skulle åka hem till Stockholm igen passade jag på att träna på Sportlife med Gustav. Det blev ett riktigt bra ryggpass. Före passet drack jag PWO och aminosyror. Efteråt fyllde jag på med en Gainomax.

Chico passade på att softa när vi begav oss in till stationen. Ja ni vet mr SleepyChico.

Jag hade lite jobb på kvällen men efteråt blev det ett tungt bicepspass till det kändes som att biccarna skulle spricka! All mat jag trycker i mig för tillfället ger effekt kan jag lova. Det jag väger idag har jag aldrig vägt i mitt liv. Vågen visade 95,5 precis. Inte morgonvikt men ändå kul att se att jag inte är allt för långt ifrån 100 kg.

  

1 kommentar

    • anna14 november, 2012 kl. 02:28
    • Svara

    Har jennifer slutat blogga? hur mår hon nu för tiden och vad gör hon för nått? :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.