Ett tufft pass och en massa kalorier

Efter spelmmässan i Kista begav vi oss till Sollentuna för att träna och äta. Vi hade bröst och bålträning på schemat idag så det var bara att köra igång. Eller nja, först skulle vi dricka våra PWO och vänta en halvtimme men sedan så.

TRX band är perfekta för träning för magen. Bara fästa dem i taket, väggen eller i en dörr och köra på. Mitt råd är att ni söker på youtube så hittar ni mängder av möjliga och mindre möjliga övningar att köra.

Eftersom Brosk skulle byta om efteråt blev det att slappa i sofforna utanför gymmet en stund innan vi letade upp ett ställe att öka vårt kaloriintag på.

Jag måste få i mig 4000 kcal varje dag så för att nå dit måste jag se till att prioritera energirik mat före (nyttig) energifattig mat. Visst, jag äter nyttigt till 90% om dagarna men det gör inget om man drar på med något flottigt då och då. Måltiden ovan innehåller 60 gram protein och 1200 kcal.

Efter en halvtimme var det dags att fylla på med lite till. 800 kalorier senare var jag uppe i 2000 kalorier på en timme. Jag är ett par timmar efteråt fortfarande mätt men sitter här och äter en proteinbar och dricker juice ändå.

Jag väger 2,4 kg mer nu än jag gjorde när jag vaknade haha. Ibland önskar man att man skulle gå ner i vikt.. äta är inte kul… ;)

1 kommentar

  1. KUL du äter 4000 cal, jag får äta max 1500 cal om dagen..
    Jag är med i fitnessfighten på world os shape..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.