Första testet av nattklockan

Nu har det gått två nätter och jag har sovit med min nya klocka. Den säger att jag haft en massa sömncykler på i snitt 20 min ena natten och 23 min andra natten. Om det är bra eller dåligt vet jag inte men ska försöka läsa på i helgen vad det hela handlar om. Huvudsyftet med klockan har jag inte fått användning av eftersom första morgonen resulterade i att Katrin skickade ett sms fem minuter innan den skulle väcka mig. (20 min fönster som den känner av när jag är som mest lättväckt). Den andra morgonen (idag) hade jag sovmorgon och ville sova ut utan att bli väckt av en klocka. Jag får väl helt enkelt vänta till måndag innan jag testar den för det ändamålet igen.

På tal om att sova. Jag har haft uppehåll med magnesiumtillskott ett tag men började i förrgår igen. Köpte brustabletterna med enbart magnesium och drack två stycken innan jag somnade. Jag vaknade faktiskt mer utvilad än jag brukar efter det. Kan vara en slump men jag har känt av den effekten förut. Magnesium är ju känt för att hjälpa till när man har problem med sömnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.