Gamex spelmässa i Kistamässan

Idag åkte jag med Brosk och Linda till Kistamässan för att kika på Gamex som är en spelmässa. Jag gillar tv-spel och ser det som en stund som man flyr verkligheten. Jag är nämligen för rastlös för att titta på filmer och serier så för mig är det avkoppling att spela istället. Tyvärr har jag inte mycket tid för det så jag kan inte ens minnas sist jag gjorde det haha. Hur som helst blir det att uppgradera datorn snart så man kan spela annat än Half Life som släpptes för säkert tio år sedan.

På mässan träffade vi våra vänner Amir Ashoor och Alex Jafarzadeh. De stod och demonstrerade ett nytt dansspel till Playstation. Givetvis har de highscore på de två stationerna de stod vid. De är riktigt grymma dansare, vilket ni vet som sett dem uppträda.

Mässan är väl inte något man ser fram emot hela hösten men ett skönt avbrott i vardagen. Kontrast till gymmet om man säger så. 95% av besökarna är potentiella PT-kunder om ni förstår vad jag menar. Jag tyckte allvarligt talat synd om många av kidsen där som både lider av övervikt, dålig hållning, dålig hy och förmodligen äter väldigt fel mat för deras ålder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.