Halvvägs…

Folk blir galna när de ser mina matbilder på Instagram. Inte visste jag att inte allt för nyttig mat på bilder kunde väcka så mycket uppmärksamhet. Det roliga är att många tror att jag enbart lever på sådan mat för tillfället. Så är inte fallet (om man bortser från lördagen som bestod av både mc donalds och kebab och måndagen som resulterade i kebab, burger king och mc donalds). Jag äter 8 gånger per dag för tillfället och 7 av dessa mål är nyttiga och bra för min kropp. Det åttonde målet som jag klämmer in någon gång under dagen är enbart en kaloribomb med minst 1500 kcal för att göra det lättare för mig att nå mina 4000+ kcal om dagen. Under det här målet har jag unnat mig det jag tycker är gott. Ja, jag tycker faktiskt skräpmat är gott. Jag äter aldrig godis, gillar inte glass och fikar aldrig. För mig är kebab, pizza och hamburgare så mycket godare. Jag önskar mer än allt annat att jag lyckas tröttna på skiten nu haha. Jag har inte lyckats tidigare trots ett par år som mc donaldsarbetare med ibland 3 mål om dagen på donken, så hoppet är inte så stort nu heller om man säger så.

Hur som helst har jag efter 10 dagar tröttnat på allt som har med mat att göra. Jag vill inget annat än börja dieta och äta hälften av det jag stoppar i mig nu men jag ska banne mig hålla mig och lyckas nå mitt mål. Målet är för er som är nya här att väga tresiffrigt. Varför? Jo för att.

Nedan ser ni resultatet efter de första 10 dagarna:

Jag använder Withings Wifi våg som trådlöst skapar en viktkurva i datorn och iphonen. Den finns att köpa här:

http://www.coolstuff.se/Withings-WiFi-Personvag

Bästa köpet ever då jag gärna vill ha total koll på min vikt, fettprocent osv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.