Hur får jag större lår?

Hej Philip! Jag är en tjej på 18 år som äter mejerifri lchf. Jag har ett problem, Jag har aldrig gillat mina ben, de är alldeles för smala och jag vill ha större ben, och enda sättet är ju att bygga muskler! Så jag tänkte kolla med dig om du har några tips till mig när det gäller träning pch även kosten, om jag ska äta mycket protein, mer grönsaker osv.
Vore jättetacksam för svar!
Ha en bra dag! /Malin

SVAR: Hej Malin! Du har tur. Eftersom du inte gillar dina ben kan du göra något åt det och det är det som är så fantastiskt med människokroppen. Den går att forma som man vill ha den (oftast). I ditt fall är det mer massa på låren. För att öka lårens volym (mät gärna med måttband och håll koll) så ska du precis som du säger träna musklerna. Du ska satsa på 8-12 reps med tung belastning för både framsidan och baksidan av låren. Du kan lägga till övningar för rumpa och vader som komplement. Tänk på att låta benen vila minst 48 timmar mellan varje pass och att du äter ordentligt så din kropp får energi över att använda till muskelbyggandet. Jag tycker du ska fråga en instruktör på ditt gym vilka övningar som du kan köra för ditt ändamål. Ät regelbundet och satsa på mat som du vet är nyttig och försök att få i dig en stor andel protein vid varje måltid.

Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.