Idag blev det ben

Idag blev det ett riktigt bra benpass på SATS Zenit. Jag laddade som vanligt upp med PWO och extra aminosyror sisådär 45 min innan passet och eftersom det var ett relativt tidigt pass passade jag på att fylla magen med en One Whey proteinbar precis innan jag satte igång.

Toppnoteringen på vågen idag blev 99,7 kg. Det var med kläder och gympaskor så riktigt än är jag inte framme. Annars har ätandet går hyfsat bra under dagen. Jag har inte varit superhungrig och därför har jag mer eller mindre fått trycka i mig när jag väl har ätit. Lagom kul men nödvändigt just nu.

Nu ska jag äta en proteinyoghurt från Valio (10 g protein) och äta en banan innan jag ställer mig för att diska och fixa lite i köket.

Tränar ni läsare på helgerna eller passar ni på att ta ledigt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.