Kroppen säger att jag ska vila…

Idag var det dags igen. En gång var fjortonde dag ungefär säger min kropp ifrån. Det gjorde den idag. Den klagade på alla sätt och vis. Ont i lederna, muskelvärk och trötthet. Jag fick ställa in mitt träningspass. Jag kom hem och sov två timmar på kvällen och nu sitter jag är efter att ha ätit min sista måltid och ska lägga mig strax för ytterligare åtta timmars sömn. Det gäller att lyssna på kroppen och eftersom jag pressar min otroligt mycket just nu är det superviktigt. Jag får se om jag ens ska träna i morgon, annars blir nästa pass på lördag. Ni kan fatta vilken ångest. Jag vet att det är bra att vila, jag tjatar på alla andra att vila men när det kommer till en själv är det så jävla svårt. Men men, nu har jag tagit min andra totala vilodag på sex dagar och jag känner mig genast mycket bättre. Får se vad morgondagen utvisar…

Någon som tränade på bra idag var Katrin. Ni kommer inom ett par veckor att se hennes resultat efter två månader. Här jobbar vi inte med år utan månader serru ;)

I morgon är det förresten dags att mäta och väga Shervin. Ska bli spännande! Ses då!

2 kommentarer

 1. Hej!
  Jag gissar att du redan har koll- men vill ändå tipsa om magnesium på kvällen och
  d-vitamin på morgonen för de symptom du nämner.
  Har hjälpt mig att bli piggare och inte så trött i muskler och kropp efter träning osv.
  Lycka till!

  1. Tack för tipsen. Magnesium tar jag men D-vitamin ska jag kika närmare på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.