LCHFklubben Workshop

Idag hade vi på LCHFklubben workshop i butiken där jag och Katrin höll föreläsning om LCHF och livet kring kosthållningen under ett par timmar. Det bjöds på massor av god LCHF mat, dryck och välfyllda goodiebags. Det blev en riktigt lyckad kväll som jag hoppas vi får tid att göra snart igen.

Här kommer ett par bilder jag lånat från Finest.

2 kommentarer

 1. Lova att skriv så fort ni bestämt datum till nästa gång! Då SKA jag ta mig till den kungliga huvudstaden från Gbg för det! :) Kul att det blev lyckat!

  • Mia8 november, 2012 kl. 18:41
  • Svara

  Hej Philip! Tack för en inspirerande blogg!
  Du & Katrin samarbetar ju, så jag undrar hur du ställer dig till hennes
  ”SATS-uttalande” tidigare i veckan.
  Hälsn. Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.