Måndag igen då

Idag blev det en massa ärenden på stan och Shervinträning. Mycket mer hann jag inte med faktiskt. Jo, jag hann äta en massa med. Shervin hade dessutom med sig fyra bananer jag kunde trycka i mig under hennes pass. Det tackar man för. Idag bestämde jag mig dessutom för att börja dricka mer vatten. Jag känner att jag fått i mig alldeles för lite senaste veckorna. Jag har nämligen problemet att jag aldrig blir törstig. Jag kan gå en hel dag utan att dricka utan att känna någon törst. Skumt, jag vet. Haha, det får mig att komma ihåg en gång när jag var sisådär 10 år. Jag skulle se hur länge jag kunde gå utan att dricka för att känna hur det kändes att bli riktigt törstig och sedan dricka iskallt vatten. Det varade i någon timme, sedan tvingade en kompis mamma mig att dricka. Hon tyckte inte det var så smart av mig att torka ut mig själv på det där viset.

Jag tog en titt i min iphone app idag för att se hur det går med viktkurvan som min våg här hemma skapar. Det går stadigt uppåt. Jag känner att hundrastrecket är min nya stabila vikt. Där kommer jag ligga som det känns nu. Jag bygger nämligen ben just nu så jag har ”råd” att lägga på mig ett par kilon utan att jag skulle se tjock ut. Dock tror jag en deffad Philip skulle hamna på 90-92 kg någon gång framåt våren.

Så här trött var Chico efter en lång dag på stan. Mr sleepychico.

Det blev en träningsfri dag idag eftersom jag vaknade med lätt halsont. Nu på kvällen är jag helt återställd och med en god nattsömn kommer jag att vara fit for fight i morgon.

1 kommentar

    • Mia27 november, 2012 kl. 07:32
    • Svara

    Jag blir inte heller törstig, förutom när jag springer. Men då andas jag mycket med munnen, så det kan ju vara därför..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.