Philip Lailani – före och efter

Jag har under mina år förändrat min kropp en hel del. Under vissa perioder har jag fokuserat mer på träningen och under andra mindre på grund av olika omständigheter. Mitt rekord i viktökning är 20 kilo på 9 månader. Det är när jag bestämde mig en gång för alla att jag inte ville vara smal längre. Hur jag gick till väga är en historia i sig men det var ungefär på samma sätt som jag i skrivande stund lagt på mig 9 kilo på 20 dagar. Mat, mat, mat, optimalt intag av det kroppen vill ha vid precis rätt tillfällen och hård träning en till två gånger per dag.

Jag har sammanställt ett par före och efterbilder som jag tänkte visa för er. De är tagna vid olika tidpunkter i mitt liv.

 

Nu vill jag se era före och efterbilder. Maila dem till mig och skriv om jag får publicera dem i bloggen. Självklart kan ni vara anonyma om ni vill men jag kan även länka er om ni känner för det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.