Pokerkväll hos Bujar

Igår började jag dagen med en rejäl frukost. Det blev sedan en snabbis in till stan för att träna med Hassan och Jiman. Det var discobygge som stod på schemat, nämligen bröst, biceps och triceps. Ni vet de där muskelgrupperna man gärna kör innan man går ut en lördag haha. Nu var det i och för sig så att det var de enda muskelgrupperna vi inte hade kört senaste dagarna.

Efter det åkte vi till A6 för att träffa Jonas och Hanna som är nyss hemkomna från Tokyo. Det var riktigt spännande att höra om deras vecka där eftersom kulturen skiljer sig så mycket från vår. Man får till exempel inte gå och äta (eller tugga tuggummi) och redan där hade jag nog råkat ganska illa ut haha. Jonas som är lång och blond stack ut en del i mängden om man säger så.

Efter A6 var var det bara att åka hem för att göra sig i ordning för poker hos Bujar tillsammans med några av mina barndomsvänner. Några av oss hade inte setts på flera år men från att vi steg in i lägenheten var det som att tiden stått still. Ja ni som varit med om samma sak vet vad jag menar. Det var som att vi var 18 igen haha. (Efter lite alkohol snarare 14)

Daniel lyckades komma på andra plats trots att det var första gången han spelade Texas hold em. Gustav vann, vilket inte var helt otippat då han är pokerproffs.

Här är några bilder från kvällen:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.