Rumpor – före och efter

Nu kan jag som ni kanske förstår inte gå i god för att det är just squats som ligger bakom dessa kvinnors förändrade bakdelar men ni efterfrågade ett par före och efterbilder.

  

3 kommentarer

  • Emma28 november, 2012 kl. 07:52
  • Svara

  Wow!!! For det forsta att du la ut fore o efter bilder for att jag/vi fraga, jag har typ aldrig komenterat innan men detta kanns ju givande :) For det andra! Snygga rumpor!! Bara o dra mig till gymmet i morgon o borja gora squats.. kanske ska ta egna fore o efter bilder…

  • Philip28 november, 2012 kl. 13:06
  • Svara

  Haha,. jaa gör det! Jag vill se om x antal veckor!

  • Linnea Tjernell12 augusti, 2013 kl. 17:38
  • Svara

  Wow så man kan verkligen få så stor å fin rumpa av att träna den? :o

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.