Ryggpass med Bingo och Katrin + en jävla massa kalorier

Efter att ha fått en räjäl dos sömn och fixat några ärenden var det dags för dagens första pass. Det blev ett ryggpass tillsammans med Katrin och Bingo. Vi körde latsdrag, rodd, hantelrodd, kabel-latsdrag, pressar med raka armar i kabelhiss och ett par andra övningar samt två för biceps när vi ändå var igång. Före passet drack jag en PWO och aminosyror och efteråt blev det en gainer med 50g protein på 450 kcal. Jag hade sedan två timmar jobb och innan hemgång körde jag ett kortare högrepspass med liknande övningar. Efteråt blev det en proteinbar och massor av vatten samt en power walk på en halvtimme.

Dagens middag bestod av en smörgåstårta på 600 g med exta majonäs och en proteinmjölk. Totalt 1800 kcal. Om man inte vet vad mätt innebär så vet man det efteråt. Fy fan säger jag bara. Som vanligt väger jag cirka 2,5 kg mer än morgonvikten men lika så är man tillabaka där man började på morgonen dagen efter. Ja ja, jag kämpar på.

Minns inte om jag berättat men när jag har några kilon kvar till mitt mål (100 kg) ska Shervin skapa en matorgie åt mig under en hel dag där hon bestämmer fritt vad jag ska äta tills jag nått målvikten. Det gör inget om det är mat i magen osv som gör att jag når dig så länge vågen visar tresiffrigt. Det är bara en dum idé jag fick för många år sedan och nu ska jag äntligen gå in för det på allvar.

Nedan ser ni första utkastet på den där dagen som jag inte riktigt vet om jag vågar längta till… Dagsvikten är 91,5. Det blir när jag väger 96 kg…

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Anna7 november, 2012 kl. 10:20
  • Svara

  Hej Philip!
  Jag har en fråga till dig om ett bröd som numera finns i butikerna (både Ica och Willys) i tre olika smaker. Det heter Low Carb-bröd,märket är Carbzone. här har du lite info om det (http://www.carbzone.se/low_carb_brod.html)

  Min fråga till dig är, är detta bröd ett bra alternativ? Jag blir väldigt skeptisk när de skriver att det är ett Lchf-bröd och så är tredje eller fjärde ingrediensen VETEMJÖL!? Är inte det bannlyst i Lchf? Jag går visserligen inte på lchf men köper brödet ändå i hopp om att det är nyttigt.
  Mvh Anna

 1. Vill bara säga att ditt inlägg om rökning för ett par veckor sedan inspirerade mig till ett eget. Kan man påverka någon att sluta så har man vunnit mycket redan där. Tack för en i övrigt inspirerande blogg! Mvh, Viktoria

  • karin7 november, 2012 kl. 21:26
  • Svara

  Hur kan du äta 4000 kalorier per dag men ändå inte gå upp så värst mycket? :O :O om jag skulle äta 4000 kalorier per dag skulle jag väga minst 100 kilo på en vecka

  • Maria8 november, 2012 kl. 14:46
  • Svara

  Hej, en liten fundering, hur tänker du kring din vän och kollega Katrin’s uttalande kring Sats modell i deras reklam? Håller med eller? Hälsningar Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.