Shervinangelo! Bränn som att det inte finns någon morgondag!

Shervin shervin… det lilla energiknippet. Fick nyss ett samtal där hon flåsade i luren och försökte berätta något som jag inte alls uppfattade vad det handlade om på grund av musik, stön, flås och annat oljud. Vi hörs om en stund tyckte hon och la på. En kvart senare ringde hon igen. Då var det tyst i bakgrunden och hon förklarade att hon precis kört sitt första konditionspass som brände 1000 kcal. Det tog henne 1,5 timme uppfattade jag det som och jag kände mig så klart som världens stoltaste PT. Visserligen hade jag precis vaknat upp efter att ha slumrat till i soffan och hade lite svårt att låta överentusiastisk men efter att ha övertygat henne om att jag visst tyckte det var grymt bra jobbat av henne lugnade hon sig. Det är som jag skrivit tidigare. Med en tjej på 19% muskelmassa och halva kroppsvikten bestående av fett från början måste man låta saker och ting ta sin tid. Det tog åtta veckor att öka musklerna till 23% och jag är inte nöjd förrän hon är uppe i minst 30%.

Katrin däremot, hon vill proppa i Shervin en massa bantningpiller… eller var det till sig själv kanske? (läs katrins inlägg här) Skulle inte hon försvinna om hon började äta reductil? Katrin väger nämligen mindre nu än innan hon blev gravid. Ynka 54 kilo, dvs halva min kroppsvikt är det som fyller ut hennes kläder nu för tiden. Är inte det ett bevis på att man kan äta LCHF, gå ner i vikt och sedan hålla den. Katrin har massor av energi, älskar att träna – hårt! och är inte mer korkad än folk som äter kolhydrater. Tro mig, i Katrins fall är det till exempel inte korkat att skriva ett blogginlägg som läses av en sextondel av sveriges befolkning och skapa en enorm debatt på nätet, tidningar, radio och TV. Det vore korkat om jag hade gjort det kanske men jag är ju inte Katrin… Nä nu kom jag in på ett sidospår. Ni har ju fortfarande inte frågat mig om hur jag ställer mig till hennes inlägg så jag tänker inte ta upp det nu heller.

Hur som helst är Shervin på rätt spår och jag tycker inte hon ska känna någon ångest över resultatet hittills. Jag vet att hon gått ner mer i fettvikt än vågen visar och det kommer att visa sig i slutet av perioden. En långsammare viktminskning ökar dessutom chanserna att behålla målvikten efteråt. Kommande veckor ska jag se till att Shervin levererar riktigt bra! Bränn bränn bränn!

I morgon är det jag som ringer Katrin och säger att hon får ge mig bantningspillrena när hon fått dem av Shervin. Det är ju jag som behöver gå ner i vikt efter mitt lilla viktökningsprojekt haha.

5 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • anonym21 november, 2012 kl. 08:28
  • Svara

  vad tycker du om katrins inläg då? personligen håller jag med henne men vore intressant att få veta din personliga uppfattning

 1. Jag skulle också gärna veta vart du står i det hela. Tyckte jag såg en kommentar om det till dig förut och hoppades att du skulle svara i ett inlägg, men jag kanske såg fel! :)

 2. intressant och skön blogg du har!

  • Anne-Lie21 november, 2012 kl. 20:05
  • Svara

  Fast Reductil finns faktiskt inte längre, orsakade hjärtinfarkter, stroke och sånt och är förbjudet i hela Europa sen ett par tillbaka…

  • Anne-Lie21 november, 2012 kl. 20:06
  • Svara

  ett par år tillbaka skulle det stå *

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.