Sleeptracker Elite från Coolstuff.se – nu ska den provas!

Idag kom mitt klocka från Coolstuff.se. Det är en klocka som har två uppgifter i mitt liv kommande veckor. Första uppgiften är att väcka mig när jag är som mest lättväckt. Man ställer in den på ett tidsintervall om 30 minuter när man ska vakna på morgonen och så känner den av när den ska väcka en när man sover som lättast. Jag har nämligen riktigt svårt att vakna på morgonen och jag kommer inte ihåg sist jag inte snoozade en eller flera gånger. Klockan sätter man på handleden och sover med så är det bara att koppla den via USB till datorn och få statistik på sin sömn, vilket blir uppgift nummer två. Jag vill veta hur jag sover om nätterna eftersom jag däckar när jag lägger mig och vaknar inte en enda gång förrän det är dags att kliva upp. Jag har inte kikat på programvaran än men det ska bli kul att prova. Jag lovar att återkomma med rapport här i bloggen inom kort.

Ni hittar klockan här: http://www.coolstuff.se/Sleeptracker_Elite

1 kommentar

  1. Hej,
    det finns ju manga iphone app som gör det samma…har du provat de?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.