Soft fredag i jkpg

Eftersom jag inte fick så mycket sömn i natt tog jag igen det med två timmars power nap på dagen när jag kom fram till Jönköping. Jag väcktes då av Gustav som inte kunde vänta mer på att åka och träna. Jag packade mina saker och vi begav oss till Sportlife Jkpg city där Hassan redan hade satt igång med sitt pass. Det blev ett axelpass med lite mage som avslut. Helt okej pass trots att mina axlar sa ifrån lite. Jag måste nog vila dem ytterligare några dagar innan det blir stenhård träning igen.

Efteråt mötte vi upp Boland och gänget för att ta en fika vid Juneporten. Eftersom jag kände lite panik med kalorierna tänkte jag först dra till med en gigantisk måltid bestående av lite allt möjligt men jag sansade mig och insåg att det räcker med en kvalitativ tallrik med lax och tillbehör. Jag hade ju trots allt druckit en gainomax precis innan med.

Det var i princip det som jag gjort idag om man bortser från en lång promenad med Chico på kvällen. I morgon är det full rulle men givetvis börjar jag dagen med ännu ett träningspass. Skulle aldrig prioritera bort det.

 

5 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • N10 november, 2012 kl. 16:39
  • Svara

  Tja Philip!
  Måste bara fråga om du bor i Sumpan? Såg dig inne på Ica för ett par dagar sen där och måste säga att du ser grymt bra ut, haha, bättre i verkligheten än på bild faktiskt. (trots att dina bilder inte är helt fel heller)

  Keep up the good work! Blir mycket inspirerad av din blogg då jag själv håller på med träning för att uppnå en kropp som jag är mer nöjd med än i dagsläget.

  Ha det bäst!!

  • Undrar10 november, 2012 kl. 16:55
  • Svara

  Vad har hänt med Jennifer?

  • Philip11 november, 2012 kl. 23:57
  • Svara

  N: Tack! Även om det känns lite creepy när man hör om sånt i efterhand. Är dock rätt van nu. Du får komma fram och hälsa nästa gång. Ja, jag bor nära sumpan.
  Undrar: Jennifer finns kvar men har en svår period bakom sig och förmodligen ett tag framöver med. Jag kommer att berätta mer vid senare tillfälle.

  • N12 november, 2012 kl. 11:46
  • Svara

  Haha oj det var absolut inte meningen! Det där med att hälsa får nog vänta ett tag, är inte den modigaste om man säger så, ingen aning om vad jag skulle säga :P Sorry som sagt!!

  • Philip12 november, 2012 kl. 13:26
  • Svara

  N: hehe, ingen fara :) tycker bara det är kul att träffa mina läsare :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.