Söndagsträningen

Eftersom det var visning i lägenheten idag åkte vi in till stan för att fördriva lite tid. Jag, Chico och Jennifer. Ja, ni hörde rätt. Hon finns kvar. Jag tänker inte gå in på detaljer utan det får hon göra på egen hand i sin blogg när tiden är inne. Ni som följde hennes blogg tidigare i år vet att hon inte hade det så lätt. Det blev värre. Hon har därför fått fokusera på sig själv och sitt mående senaste månaderna och har därför inte synts till på varken min eller hennes blogg eller instagram. Jag vet att många av er tänker på henne och vi ska veta att det är på väg åt rätt håll nu trots att det länge varit riktigt illa. Jag har av respekt för henne inte bloggat om det och därför har ni fått se alla andra sidor av mitt liv än just den.

Hur som helst, det kommer att ske en del förändringar i mitt liv nästa år. Vissa vet, andra inte men jag tänker återkomma till det när det närmar sig. Givetvis kommer jag att fortsätta vara aktiv som PT både på gymmet och internet så ni behöver inte oroa er. Hur som helst söker vi efter en lägenhet från och med årsskiftet här i Stockholm. Om någon av er har en att hyra ut minst fem månader så skicka gärna ett mail till mig.

Dagens pass blev ett ben och rumpa pass. Ni vet ett sånt pass där man måste sitta mellan seten för att benen bara viker sig. Tyvärr har jag lite ont i ländryggen av någon anledning så det blev inga knäböj utan enbart benpress.

Trots benträningen hade jag riktigt bra pump i överkroppen!

Ovan ser ni måltiden jag åt efteråt. Såå gott! Före passet drack jag Fitnessguru PWO, aminosyror och kreatin. Under sista halvan av passet drack jag en proteindrink.

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

 1. Vill du vinna ett presentkort värde 1000.- på Stadium?

  Tveka inte att delta i min tävling på: http://runtheworld.webblogg.se/2012/november/tavling.html#comment

  Lycka till!

  • Mikaela19 november, 2012 kl. 19:44
  • Svara

  Vad skönt att Jennifer blir bättre:)

 2. Tack för en inspirerande oc motiverande blogg!!
  Vill även tipsa om en bar älsoblogg Wellnessinspo.blogg.se

  • Anastasia23 november, 2012 kl. 20:58
  • Svara

  Jag hoppas verkligen Jennifer slipper alla jobbigheter tids nog. :( Hon verkar som en så himla fin och härlig tjej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.