Späckad onsdag

Jag var förbi LCHF butiken en snabbis idag för att styra upp ett ärende. Jag passade på att göra ett snabbesök i Bingos studio samtidigt för att se om han är där då jag har några bildrelaterade frågor han måste hjälpa mig med. Dessvärre var han inte på plats utan befann sig på Sportlife Östermalm och tränade. Det är godtagbart haha. Får se om jag får tag på honom i morgon istället.

Rocky på bilden är fyra månader gammal och busade med Chico idag. Det måste vara en av de sötaste hundarna jag sett på länge. Den var inte större än att den ryms i mina två händer.

På bilden ovan laddar jag inför ett härligt benpass. Tog bilden på Edelmans invigning med min pre-workout från Fitnessguru i handen. Jag tänkte att det är bäst att blanda den inne på toaletten eftersom de flesta som var där förmodligen inte tränar och skulle undra vad det är för pulver jag mixtrade med.

Här har vi dagens lunch. Ris med kyckling, entrecote, kyckling och ägg. Kaloririk cola till det så klart och soppan bredvid undvek jag. Vill inte fylla ut magen med en massa vätska. Bukfyllan jobbar jag på när det är dags för diet istället.

Sista bilden idag är tagen på SATS Hötorget efter passet. Det blev en proteindrink i deras soffgrupp och sedan en promenad till Hemköp efteråt. Efter en lång dag var det äntligen dags att åka hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.