Stärk ryggen med balansboll

Rygglyft på balansboll för en stark rygg. Kör med fötterna mot en vägg eller tag hjälp av en vän som håller fast fötterna. Har ni ingen balansboll kan ni köra övningen på golvet istället. Rörelsen blir då en aning kortare.

1 kommentar

    • Erica2 december, 2012 kl. 21:03
    • Svara

    Philip! Jag är en 26-årig tjej som behöver tips och hoppas att du kan ge mig det :-) Det är så att jag har ett (lyx)problem, beroende på hur man ser på saken. Jag får stora muskler lätt, vilket leder till att jag snabbt blir väldigt stor när jag tränar.. Självklart är jag för att ha en stark kropp, men jag vill inte bli biff, utan få mer ”slanka” muskler. Hur ska jag tänka?

    Tack för en grym blogg, den ger mig energi så fort jag tittar in. Tummen upp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.