Träning, vänner och god mat

Idag hann jag med tre saker. Åka in till stan och köra ett axelpass på Sats Odenplan, åka till en överaskningsfödelsedagsfest som Danielle ordnat till Anton på Östermalm och både före, efter och undertiden så klart äta. Jag känner mig som en vandrande kompost. Det bara trycks i mer och mer. Som tur är har jag min coach i andra änden av luren. Shervin som är grym på att hjälpa mig få i mig alla kalorier kan ibland spontant skicka ett sms där det står ”Du ska äta ett wienerbröd inom 20 minuter och skicka bildbevis på det”. Då är det bara att lyda och tjoff så har jag fått i mig ytterligare 400 kcal. Jag glömmer nämligen bort att äta titt som tätt så det är bra att hon håller koll. Nu kanske inte wienerbröd är bästa exemplet men ni fattar grejen.

Här är ett par bilder från kvällen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.