Bra pass på Sats idag!

Idag blev det ett riktigt bra Rygg och Bicepspass med Michelle på Sats Fridhemsplan. Eftersom det är helg orkar jag inte anstränga mig mer än nödvändigt så jag blev lite överraskad när hon plötsligt säger att jag körde biceps igår då hon läst det i min blogg. Haha, jag har minne som en guldfisk tydligen. Var så säker på att det var triceps men det var nog biceps trots allt. Det betyder i och för sig att jag är redo att köra en gång till eftersom jag uppenbarligen inte kört slut på muskeln helt och hållet under gårdagens pass. Det fick bli några andra övningar än jag brukar så det satt fint trots allt.

Efteråt blev det en snabbvisit på Daglivs för att inhandla Valio proteindryck. De går alltid åt och är perfekta att ha i kylen hemma. Det  blev en påse var och några minuter senare var man på väg hem med ett lyckorus i kroppen efter ett tungt och effektivt pass.

  

1 kommentar

    • Michelle16 december, 2012 kl. 18:32
    • Svara

    Tror du valde den fulaste på mig för att få dig framstå bättre :) haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.