En vit dag i Stockholm…

Idag försökte jag ta mig till Söder för en fotosession för en artikel till en tidning. Det var inte det lättaste kan jag säga. Precis när jag kliver av 3:an vid södersjukhuset tar de bussarna ur trafik. Hur sjukt är inte det. Jag hörde folk prata om att de åkt till jobbet kl 8 och de kom fram strax efter 12. Det var kaaaos i Stockholm idag. Fotograferingen gick bra hur som helst och det kommer att bli ett bra reportage som ni får se i Januari.

Det gick betydligt snabbare att ta sig till gymmet efteråt trots 15 min väntetid på tunnelbanan i skanstull. Det blev lite jobb och ett riktigt bra armpass med Chinsia. Eftersom jag inte hann äta så mycket tidigare under dagen tryckte jag i mig en wrap och en big mac burkare på donken på väg till gymmet. Innan passet blev det en PWO drink och direkt efteråt en proteindrink med 55 g protein och lika mycket kolhydrater.

Ikväll har jag förrutom proteinmjölk och nötter även ätit en måltid med potatisgratäng och lövbiff samt en tallrik kycklingwok. Nu ska jag dricka en drink med kaseinprotein och ta mina piller (glucosamin, omega-3, kalcium, c-vitamin och B-vitaminer).

2 kommentarer

  1. Philip! Tack för en bra och inspirerande blogg.
    Jag har en fråga, jag gymmar på ett gym nu som jag valde pga deras utbud på gruppträning. Med mera kunskap och självsäkerhet så spenderar jag nästan bara tid ute i gymmet istället för på pass och funderar nu på att byta gym. Därför undrar jag dig, som troligtvis har sett det mesta. Vilket är ditt favorit gym och varför? :)

  2. Underbart att det blir samma kaos varje år när snön kommer! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.