Ett delmål nått!

BAAAAM! Nu har jag nått mitt mål! Ni kanske har undrat varför jag stoppar i mig kopiösa mängder mat och tränar hårt som tusan. Det finns en anledning vid sidan om att jag vill bygga en stark och snygg kropp. När jag för ett par år sedan vägde 30 kilo mindre än idag hjälpte min dåvarande flickvän mig att gå upp i vikt. När jag närmade mig 90 kg sa hon att när jag väger 100 kg ska jag få en tröja där det står ”riktiga män väger över 100 kg”. Jag lyckades nå 92 kilo vilket innebar en ökning på lite mer än 20 kg på 9 månader.

Vårt förhållande tog slut och jag vägde åren efter någonstans mellan 80-84 kg. Under året som varit gick jag sakta men säkert upp till 90 kg och det var för cirka sex veckor sedan jag bestämde mig för att en gång för alla väga tresiffrigt. Jag beställde tröjan själv från nätet och satte igång att äta. Ni som följer min blogg har sett exempel på mina dagar med 11 mål mat, ett eller två styrkepass och kosttillskott (bla aminosyror, proteinpulver, kreatin, omega3, ZMA, vitaminer, glucosamin, PWO, kaseinprotein med mera).

Nu har jag hur som helst nått målet och jag fick äntligen fota mig med tröjan. Jag kommer att fortsätta som jag gör och om jag ökar ytterligare något kilo är det bara bra. Jag tänker inte deffa förrän tidigast februari så det finns tid kvar att äta god mat i mängder och fokusera på att lägga på mig muskelmassa.

3 kommentarer

  • suz16 december, 2012 kl. 07:38
  • Svara

  oj visste inte a<tt förhållandet tog slut….varför om maan får fråga ni var ju det perfekta paret??

  • isa16 december, 2012 kl. 07:56
  • Svara

  Läste precis inlägget om magrutor vs kroppsfett. Men kan du inte beskriva hur man då ska gå tillväga för att få mer framträdande magrutor?? (särskilt för oss tjejer som det känns lite svårare för). Jag tränar väldigt allsidigt som löpning, skidor och diverse gruppträningar och äter bra mat. Men är inte den som tycker om att gå på gymmet. Jag försöker träna mycket mage, men det händer liksom inget… Så kan du inte visa några övningar som få fram dom där magrutorna (med hjälp av kroppen som redskap).

 1. Go tröja! Jag var nästan där för några år sedan, 97 kg, men jag var långt ifrån lika tight som dig! Jag valdes istället att dumpa 20 kg för att orka springa och inte bar lyfta :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.