Juldagen = utgång i Malmö

Igår kväll var det dags att ta årets sista utgång om man bortser från nyårsafton. Staden var Malmlö och stället blev skeppsbron eftersom jag känner folk där. Jag ville ha min minimala outfit på mig som ni ser på bilden ovan men syskonen tyckte inte det var så bra idé. Jag borde frågat efter att de fått i sig lite alkohol istället.

Utan att överdriva måste jag säga att DJ´n på Skeppsbron var den grymmaste DJ jag varit med on någonsin. Han lyckades pricka in ALLA bra låtar under de tre timmar vi var där. Inte en enda dålig och bara en massa grym house. Det har ingen lyckats med förut. Baaam! Lyckad danskväll!

Vid 4 snåret var det dags att bege sig därifrån, vilken nog var tur eftersom min mage kurrade som aldrig förr. Det blev en kebabrulle i grillen mitt emot centralstationen. Brorsan envisades med att den var bra men det enda positiva vad att kebab och dricka gick på 50 kr vilket är minst 40 kr billigare än hemma i Stockholm. Efteråt blev det en taxi hem till mormor för att sova en massa timmar och bli av med baksmällan. Behöver jag säga att taxichauffören var en galning som snackade skit om limhamnbrats hela vägen hem. Är de så snåla som han säger, ni som är malmöbor? Ni vet uttrycket, det är inte inkomsten som gör en rik utan utgifterna…

2 kommentarer

    • Hanna27 december, 2012 kl. 13:18
    • Svara

    Jag har hittat en enkrona inbakad i en falafelboll på den grillen. Bra grejer det! Äter där aldrig mer…

    1. Hahaha. Det blir vidarebefodring till brorsan. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.