Kvällsnöjen med för mycket energi

Sitter här framför datorn och försöker få något gjort. Känner mig ganska uppe i varv så det är svårt att fokusera. Jag har helt enkelt för mycket energi i kroppen trots två pass och ett par promenader och jobb idag. Man ska inte klaga men när man inte kan sitta still och känner sig rastlös blir det bara jobbigt. I handen har jag en Arla Protin förpackning med smaken Citron/Vanlij, Den är tänk för äldre att ha som energitillskott i vardagen. De ska drick 1 dl tre gånger om dagen för att tillföra protein, kolhydrater och fett. Jag dricker 5 dl på tio minuter. :) Totalt 30 g protein och hela 650 kcal. Vill inte veta hur mycket av kalorierna som kommer från socker och fett haha.

2 kommentarer

  • S.19 december, 2012 kl. 13:26
  • Svara

  Är det slut mellan dig och Jennifer?

  • Karin19 december, 2012 kl. 13:28
  • Svara

  Har du och Jennifer gjort slut? Varför det??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.