Maaaaat! (om man nu kan kalla det för mat)


Efter en lång dag, träningsfri dessutom befinner jag mig i Jönköping. Det blir att mellanlanda här en dag innan Malmö står på tur. Jag har inte gjort så mycket under kvällen mer än att softa och ha ångest över att det inte blir någon träning idag haha. Vid 23 ringde grabbarna och frågade om jag skulle med till Max för att käka innan jorden går under. Det lät som en bra idé tyckte jag och hängde på. Efter tre burgare, en massa chili cheese och pommes känner jag riktigt mätt. Ni vet jag har ju berättat förut att jag aldrig kan illa eller liknande efter att ha ätit hamburgare. Jag tror jag är immun då jag kan proppa i mig hur mycket som helst och bara bli mätt, men inte sjukligt mätt. Vet inte om ni förstår vad jag menar men jag har många vänner som mår riktigt illa efter en meny på ett snabbmatställe och inte känner för att äta sådan mat på länge igen. Jag åt en dubbel whopper meny med en extra whopper på Burger king i eftermiddags hehe.

Totalt matintag idag: 5000 kcal, 250 g protein, för mycket fett och kolhydrater. I morgon blir det ett tungt pass!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.