Magrutor handlar inte bara om låg fettprocent

SVAR: Riktigt så lätt är det inte att få en snygg mage. Givetvis spelar det ingen roll hur mycket man tränat magen om det finns en massa fett mellan musklerna och huden. Det många glömmer bort är att även magmusklerna är muskler som går att öka i volym. För att få ett snyggt framträdande sexpack gäller det att belasta bukmuskeln precis som när man tränar övriga kroppen. Det är så många som bara ligger och kör oändligt med situps. Eller som du skrev, bara deffar/bantar bort fettet. Med andra ord, jag jobbar med musklerna nu och fokuserar på att bränna bort fettet lagom till våren.

Här är exempel på varför man inte bara ska satsa på låg fettprocent inför sommaren:

1 kommentar

    • William8 april, 2013 kl. 20:02
    • Svara

    Det där ser grymt ut! Är det du på bilden? Ifall det inte är du, vet du ändå hur man ska träna magen på bästa sätt och vilka som är bra övningar? Vore grymt med svar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.