Mealbetween – Nutzer – spännande mellanmål

Idag fick jag min första låda med nötter från Nutzer. Det är en tjänst som heter mealbetween där man får fyra mellanmålspåsar skickade till sig med olika spännande blandningar av nötter, bär och frukter. Den här veckan var det choklad/kokoschips/tranbär och kokoschips/mango/bananskivor, tranbär/blancherad mandel/hasselnötter och rostad saltad mandel/tranbär/hackade aprikoser. Mums!

Ni hittar deras sajt här: www.mealbetween.com

1 kommentar

  • Sofia5 december, 2012 kl. 13:01
  • Svara

  Hej!

  Jag behöver verkligen råd! Jag har sedan ungefär 13 månader tillbaks ätit enligt LCHF, jag gick ner som mest 12-13 kg (Jag är 21 år och 168 cm lång.) detta var innan sommaren, under sommaren la jag på mig något kilo vilket gav mig vikten 60-61 kg vilket jag trivdes så himla bra med. Jag lyckades hålla denna vikten hela sommaren dock mycket fest och näst intill ingen träning. Men nu när jag har kommit tillbaks i vardagsrutinerna igen vilket för mig innebär universitetsstudier, så har jag lagt på mig ungefär 2 kg till vilket verkligen stör mig då jag tränar 3-4 ggr/v + en ridlektion.. Jag provade att sluta med LCHF en period men märkte ingen skillnad förutom lite magont och svullen mage.
  Så jag har gått tillbaks till LCHF igen, men vågen står stil, det händer ingenting!! Vad gör jag för fel? jag skulle verkligen behöva råd och tips från dig, då det är din förtjänst och din blogg som fått mig att bli hälsosam och sund människa.
  Skulle vara så tacksam för svar!
  Stor kram
  Sofia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.