Riktigt bra julpass på Sats Entré

Julafton kan inte börja på bättre sätt än att köra till Sats Entré här i Malmö och köra ett riktigt tungt rygg och bicepspass. När jag vaknade drack jag som vanligt 1½ portion aminosyror och 20 min senare blev det en portion risgrynsgröt och två glas proteinmjölk med chokladsmak. 20 min innan passet svepte jag en PWO drink från fitnessguru och begav mig in i min egna lilla värld på gymmet. Jag träffade två tjejer som följer mig på instagram som också ville träna ett hårt pass innan julfirandet. Jag är så glad att det finns så många ambitiösa personer som älskar träning precis som jag. Efter passet blev det en gainer med 55 g protein som de säljer i receptionen.

1 kommentar

    • Elin26 december, 2012 kl. 17:34
    • Svara

    Kul att träffa dig, Philip! Hade jag bott i Sthlm hade jag anlitat dig som min PT!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.