Sista ”julpasset” blev på Sportlife i Jönköping

Ja, vad ska man säga om den här dagen. Jag vaknade vid halv ett men kände mig inte riktigt utsövd. Det tog på krafterna att ränna runt i halva sverige och det kändes idag. Trots att mina ögon knappt ville öppnas gav jag mig fan på att köra ett pass ändå. Jag ringde Jiman och hörde om han ville gymma och det ville han så klart. Vi begav oss till Sportlife kort efter att jag druckit min PWO och laddat upp med en proteindrink och två bananer. Det var rygg som stod på schemat men vi supersetade med triceps när vi ändå var igång. Sportlifes våg talade om för mig att jag gått upp under jul. Den stannade på 101,7 kg. Mina fyra översta knappt synliga magrutor är nog ett minne blott snart om jag fortsätter så här haha. Nu är det bara sju och en halv vecka kvar till deff dock.

Efter passet fyllde jag på med 25 g protein och på väg hem stannade vi till på donken en snabbis där jag tryckte i mig två cheese och en chicken wrap. Det var mest för att det låg på vägen och vi hade ont om tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.