Träningspass i Jönköping idag

Idag är vi tillbaka i Jönköping och dagens träningspass fick bli på Sportlife City med Gustav. Axlar och biceps stod på schemat. Blev inga rekord idag om man bortser från en axelpressmaskin som man lastar på viktplattor på. Där körde jag en åtta på 110 kg. Den är vinklad på ett särskilt sätt så det är inte som att bänka 110 men det var tungt som tusan.

Som ni vet slet jag av bröstmuskeln för ett par år sedan när jag bänkade. Jag har sedan dess inte kört särskilt tungt utan hållt mig på 80-90 kg men legat på högre reps istället. Härom dagen gav jag mig fan på att börja öka igen och lastade på 100 kg. Som sagt, det var minst 6-7 år sedan jag lyfte det sist. Jag blev riktigt förvånad när utan några problem körde 8 reps. Det var ett steg för mig att komma över rädslan att muskeln ska gå av igen.

Att väga över 100 kg och ha fyra relativt synliga magrutor tycker jag är ganska okej. Många har frågat mig när jag ska deffa och svaret är om cirka 8 veckor. Om det blir LCHF eller low fat/GI diet återstår att se. Jag får se vad som känns bäst då helt enkelt.

1 kommentar

    • Sara28 december, 2012 kl. 11:49
    • Svara

    Men du ser ju ruskigt bra ut nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.