Två bra pass idag!

Det blev ett axelpass med Alexander Öqvist på Sats Odenplan idag. Det gick riktigt bra och nu är det bara en enda rörelse som känns där jag fick min skada i nacken. Det är rörelsen jag gjorde när muskeln gick sönder, nämligen kabelflyes med lågt fäste. Det blir att undvika det ett tag till…

Dagens andra pass blev ett axelpass men med lättare belastning och fler repetitioner på Delta två timmar senare. Efter båda passen fyllde jag på med en gainer med 50 g protein och åt ett par bananer.

 

1 kommentar

    • Anonym19 december, 2012 kl. 17:33
    • Svara

    Hejsan! Jag undrar om det är möjligt att man som tjej på 14 år kan ha delade magmuskler? Jag vet att många efter graviditeten har fått det för att magen blir utstretchad, jag är nog ganska stretchad i magen jag med för jag har stretchad ryggen. Men när jag har ätit så putar min mage ut och jag ser nästan gravid ut Åhh Fyfan jag hatar den. Har du något tips på hur jag kan träna osv skulle vara skuukt tacksam!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.