Vila i frid Simba

En familjemedlem finns inte med oss längre. Ni är säkert många som aldrig haft ett husdjur men vi som haft en katt, hund, hamster, ja vad som egentligen vet hur tufft det kan vara när han eller hon inte finns i livet längre. Simba som vi skaffade när jag bodde hemma en gång i tiden var lika gammal som min lillebror, nämligen 20 år i år. Under 20 år har han varit en familjemedlem, uttryckt sig på sina speciella sätt, gett och fått kärlek från alla familjemedlemmar och samtidigt varit ute på sina äventyr i området omkring. Han älskade att springa ut på ängen, ligga och titta på bilar som åkte förbi eller släpa in sorkar, möss eller annat gott(?) som han fångat och ville stoltsera med. Hur som helst levde han senare år på övertid och kroppen började säga ifrån. Han hörde allt sämre, bakbenen ville inte bära honom som de skulle de sista veckorna och jag är osäker på om han såg så bra med sina stora gula ögon. Nu har han fått somna in på djursjukhuset och förmodligen har han det bra där han befinner sig nu men hos familjen Lailani är det tomt utan honom och det kommer nog vara så ett bra tag till. Vila i frid Simba!

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • LINDA19 december, 2012 kl. 23:52
  • Svara

  <3

  • Alice Isabelle19 december, 2012 kl. 23:52
  • Svara

  Usch vad tråkigt :( jag kan inte ens tänka på när min lilla hund lämnar oss, så nej, jag förstår att det är tomt men ni får minnas alla roliga saker :)

  • Annika Lundmark20 december, 2012 kl. 01:31
  • Svara

  Beklagar! Mycket Ledsamt. Jag hade själv en katt som blev 18 år som tyvärr fick cancer, juvertumörer som spred sig till lungorna.Jag vet hur det känns å förlora sitt husdjur som man har haft länge, å delat så mycket kärek m.m till i många år.Ledsen för dig Philip å er familj. Man kommer nog aldrig helt glömma alla dem fina minnena m.m, å det är ju ej meningen. Samt så den största sorgen å ledsamhet man känner i början, tar ju lite tid -succesivt, att komma över. Vila i Frid Smiba. Å mina tankar går just nu till er därhemma. kram, mvh Annika

  • Annika Lundmark20 december, 2012 kl. 01:34
  • Svara

  Oj.. skrev fel. skulle ju stå Simba, å ej smiba.

  • Linn Westerlund20 december, 2012 kl. 11:10
  • Svara

  Det är ledsamt. Beklagar.
  Kolla din mail har försökt nå dig återkom asap.
  Linn

  • Ina24 december, 2012 kl. 17:49
  • Svara

  Beklagar :( Vet hur ont det gör, miste ju min hund i september. Kram och God Jul ändå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.