Äntligen!!

JAG ÄR FRISK!!!

Som en skrev i kommentarsfältet. Känslan när man vaknar och inser att man efter fem dagar äntligen är någorlunda frisk. Oslagbart! Idag ska jag ta tag i allt som fått skjutas på under dagarna jag varit sängliggande. Så mycket energi!! Woop woop!

2 kommentarer

  • Aida27 januari, 2013 kl. 22:19
  • Svara

  Hej Philip, jag vill först och främst tacka för en bra blogg och kul att du har blivit frisk igen! Din bligg håller min motivation uppe! Jag har i tre veckor ätit strikt LCHF och tränat intensivt med pilatesboll hemma ungefär 3 gånger i veckan. Det går superbra för mig och jag känner att jag mår väldigt mycket bättre. Jag väger idag 111,6 kg (minskat 6 kg) och jag undrar om det är viktbromsande för mig att dricka proteinpulver efter min träning? Jag vill gärna bygga muskler under min viktminskning och jag är inte rädd för att ha gått upp i vikt genom att ha byggt muskler, men jag vet inte om det är till min fördel. Ska jag vänta med proteinpulver tills jag gått ned ordentligt i vikt? Hoppas jag inte besvärar dig med min fråga men jag har ingen annan att vända mig till. Tack på förhand / Aida

  • Sara27 januari, 2013 kl. 22:26
  • Svara

  Gratulerar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.