Att det aldrig går över…

Jag var så säker på att jag skulle vakna upp idag och känna mig frisk. Men icke! Jag hade fortfarande feber, svettades som aldrig förr och dessutom har hostan och slemmet i halsen blivit värre. Inte mycket att göra något åt. Har legat i sängen hela dagen och varvat värktabletter med strepsils, ingefära/citron, c-vitaminer och diverse förkylningstabletter från apoteket samtidigt som jag druckit mängder av vatten. Trots mitt stora vätskeintag har jag gått ner 3 kilo i vätska på två dagar.

Nu sitter jag här framför datorn och försöker ta mig samman och inse att världen rullar på där ute. Det är första gången på flera år jag inte lämnar lägenheten på två dygn. Känns lite overkligt men ändå skönt. Jag har inte ens varit hemma en hel dag senaste året. Vanligtvis skulle jag börja klättra på väggarna efter någon timme men nu är promenaden mellan sovrum, kök och toalett samt chico som ska rastas tillräckligt för att spendera de krafter jag har på.

När man inte ger Chico full uppmärksamhet kan man mötas av den här synen när man kommer ut i vardagsrummet. Det var då jag bestämde mig för att ta med honom ut och bege mig till apoteket för att inhandla lite nyttigheter.

Nu ska jag fan bli frisk! Jag har aldrig varit sjuk mer än någon dag och det är minst tio år sedan jag upplevde något sånt här.

5 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Christopher25 januari, 2013 kl. 15:56
  • Svara

  Var ju oerhört tråkigt att du är fortfarande sjuk, var i stockholm för en dag och passade på att gymma på Delta för jag trodde kanske jag skulle möta dig. Följer ju din blogg varje dag och dina träningstips, så hade varit roligt att träffa mannen PT Philip :)

  1. Ahh vad trist. Hoppas du fick ett bra pass iallafall! Nästa gång kommer jag att vara där ;)

 1. Vet hur det känns! Och den bästa känslan är när man vaknar upp en dag och skiten har släppt från kroppen. Då kan kan äntligen tänka klart igen :) Krya på dig!

  • Undrar28 januari, 2013 kl. 19:07
  • Svara

  Alltså var är Jennifer. Är det slut?

  • Undrar28 januari, 2013 kl. 19:08
  • Svara

  Alltså var är Jennifer? Är det slut?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.