Back @ Delta

Det blev inte mycket sömn i natt. Somnade ganska sent och vaknade upp efter en timme och kunde inte somna om. Jag insåg efter en lång stund att det enda jag kunde göra var att testa ett nytt sovställe. Jag la mig på soffan och mycket riktigt, jag somnade efter cirka tio minuter. Jag sov någon timme till sedan vaknade jag igen. Kropp, why U no sleep!! Efter många mindre sömnperioder ringde till slut väckarklockan och det var dags att bege sig till gymmet. Det kändes skönt att vara tillbaka på Delta och träffa alla kollegor och vänner igen. Trots att jag var så trött att jag trodde jag skulle somna stående. (Se bilden på mig och Ako nedan) Jag piggnade till efter dagens första träningspass och sedan var jag speedad som tusan resten av dagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.