En vecka har gått!

Ni har väl inte gett upp? 365 pass i år! Ni som inte har startat än bör göra det den här veckan. 

Som ni förstår är det omöjligt att träna varje dag under ett helt år men min tanke är att de dagar som man inte hinner/kan träna får man ta igen passet en annan dag. Det innebär att man en eller flera dagar under en vecka får köra exempelvis ett morgonpass och ett kvällspass för att komma ifatt. Hur eller vad man väljer att träna är upp till var och en men för mig är det styrka som gäller nu och lite längre fram i vår kan ett träningspass även bestå av konditionsträning.

Det har gått sju dagar i år så har du inte satt igång än har du sju dagar under året du behöver köra två pass för att komma ifatt. Inga problem, ellerhur!

Tagga era träningsbilder på instagram med #365pass

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.