Ett bra avslut på året på långholmen i Stockholm

Gott nytt år mina vänner! Efter två hektiska veckor är nu även nyår över. Det innebär ett nytt år med massor av möjligheter. Jag kommer att börja blogga lite mer nu framöver hade jag tänkt. Mitt nyårslöfte är nämligen att organisera mitt liv bättre. Det kommer ge mig mer tid till egen träning, ätandet, jobb, bloggen osv.

Vad har ni för nyårslöften?

Igår var vi på en privatfest som man kan säga var en avslutning på det grymma house året som varit med Summerburst med mera. Det hela började med trerätters tillsammans med mina nära och kära och en massa andra roliga partymänniskor och strax innan tolvslaget började musiken pumpa ut i lokalen och ljuseffekterna och rökmaskinerna sattes på. Jag uppskattar det till strax över 100 pers på festen och alla hade med sig egen alkohol så ni kan tänka er att det blev en blöt fest. Hur ofta står man och häller upp drinkar ur en stor vodkaflaska på dansgolvet.

Ett bra avslut med en mindre bra början på det nya året. Jag var sååå sliten när jag vaknade men efter att ha sovit ett par timmar extra var jag fit for fight igen. Jag såg till att äta ordentligt innan jag la mig, dricka massor av vatten och kompletterade med bakistabletter i brusform.

Redan efter en timme på plats slutade min kamera fungera så här är alla bilder som jag hann ta. haha.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.