Fan! Jag blev sjuk!

Bild från klockan 6 i morse när jag tog ut Chico på en snabbkiss. Då var jag inte kaxig kan jag lova er…

Host, snörvel… jag skrev ju härom dagen att min kropp inte riktigt ville vara med på kvällen och jag somnade i soffan. Dagen efter kände jag att jag började bli varm och fick ont i halsen. I går kväll fick jag ordentlig feber och natten till idag var ett rent helvete. Jag har sprungit på toa säkert över tjugo gånger och så fort jag dricker ett glas vatten kissar jag eller svettas jag ut det igen. Jag sov från kl 22 till 15 idag och har legat i sängen resten av dagen och mest velat dö typ.

Det är inte ofta jag blir sjuk så när jag väl blir det känns det som fyra riktiga baksmällor på en gång eller vad man nu kan jämföra det med. För att inte tala om smärtan i hela kroppens muskler.

Nu är klockan 22.30 och jag känner mig något bättre som tur är. Jag är nämligen inte sjuk med än någon dag de få gånger jag väl blir sjuk.

Under dagen har jag bombat med massor av vitaminer, mina äckel-vitlökskapslar, glutamin och annat jag kunnat styra upp här hemma. Visst är det mycket som kanske inte fungerar egentligen och som kanske inte gör effekt när man väl blivit sjuk men det känns bättre när man boostar kroppen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.