Första dagen på deffen

Nu har jag bestämt mig. Min deff börjar idag. Jag väger 99,5 kg just nu och fettprocenten är 22,5. Jag har knappt synliga rutor på magen och rejäla kärlekshandtag. Nu är det dags att skala av fettet på kroppen och precis som jag skrev tidigare blir det en klassisk byggardiet för min del. Mycket protein, lagom med kolhydrater av bra sort och minimalt med fett. Jag väljer den här sortens kost eftersom den passar mig bäst just nu. Ni som undrar varför jag inte äter LCHF beror det inte på att jag inte skulle få samma resultat utan snarare för att den kosthållningen passar mig bäst när jag inte har fullt upp i livet som nu.

Det ska bli en spännande resa kommande veckor med mycket krig mot hjärnan som är så pass van vid skräpmat, socker osv efter de två månader jag bulkade. Redan nu första kvällen känner jag att sötsuget börjar krypa sig på. Genom att tugga tuggummi, äta läkerol och dricka kolsyrat vatten kommer jag att bekämpa det och i värsta fall blir det en finncrisp med ost och gurka för att ha något att tugga på.

Jag fick idag mina nya proteinburkar så protein kommer det att finnas gott om framöver. Det är tre nya smaker från fitnessguru, nämligen ananas, mango och mintchoklad (whey isolate). Ska bli spännande att prova dem!

Edit: Ananas var ju helt underbar!! Rekommenderas starkt! Blandade i vatten.

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  1. Jag är väldigt nyfiken av hur mintchoklad smakar (och även dom andra i och för sig) skulle vara kul om du kunde berätta hur dom smakar sen! :)

    • Robert Emanuelsson29 januari, 2013 kl. 17:32
    • Svara

    Fan vad gött att få skala bort fettet :). Äter du även One Heat från Fitnessguru? Är det något som du tycker funkar i så fall? Fast du kanske har ätit det innan? Lycka till med deffen!

  2. Mmmmm mintchoklad :) Deras protein brukar ju smaka väldigt sött så om inte annat stillar du väl lite sockersug med dessa kanske :)

  3. Tar du några såna där piller som ska boosta fettförbrännig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.